Lista e raporteve nga Apr 12, 2015 deri Aug 26, 2016 Ndryshoni periudhën kohore

Ose Zgjidhni periudhen tuaj kohore:

Nga: Tek: Shko
1-5 of 386 Raportet

Sektori Publik abuzohet ne fushaten e Dibres, makina te doganes perdoren per fushate 0 I pa verifikuar

11:12 Aug 26, 2016

Makina te drejt te pergj te Doganave perdoren ne fushaten per zgjedhje te pjesshme 11 shtator bashkia Diber. Neni 88* Ndalimi i përdorimit... Më shumë Informacion » « Më pak informacion

Peshkopi, Dibër, Qarku i Dibrës, Shqipëria

Këshilltarët e bashkisë së Kukesit genjejnë zgjedhesit. 0 I verifikuar

09:11 Jun 26, 2015

Kukesi mban prej vitesh listen e rekordeve per numrin e partive që shumë pak jua dinë emrin që janë perfaqesuese... Më shumë Informacion » « Më pak informacion

Kukës, Shqipëria

Janë të lirë por votojnë në burg 0 I pa verifikuar

08:56 Jun 26, 2015

Të burgosur që votojnë në liri, por edhe qytetarë të lirë që votojnë në burg.Kjo e fundit... Më shumë Informacion » « Më pak informacion

Burgu i Kukesit,rruga Sule Elezi-Kukes

Vonesa dhe bllokime ne procesn i numrimit ne KZAZ 1! 0 I verifikuar

23:31 Jun 24, 2015

Akoma ska perfunduar numrimi i qendrave te votimit per kryetar bashkie ne ZAZ 1 ne qytetin e Malesise se Madhe, shkak jane bere nderprerjet.... Më shumë Informacion » « Më pak informacion

Kopliku, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria

Vlore, vidhen votat e PKD-se 0 I pa verifikuar

17:37 Jun 24, 2015

Ja si vidhnin votat e PKD ne KZAZ 83 Ali Demi Kryetari i PKD dega Vlore konstatoi vjedhje ne kete kuti me tavoline 03. Më shumë Informacion » « Më pak informacion

Vlorë, Shqipëria

1-5 of 386 Raportet
Raportet totale Raporte mesatare në ditë % I verifikuar
386 0.27 49.74%

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM