I pa verifikuar

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara

16:02 May 21 2015 Fane, Mirditë, Lezhë, Shqipëria

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara
Përshkrimi
Ish kryetari i komunes Fane, njekohesisht kandidati i se djathtes per bashkine Rreshen Gjergj Prenga ne zonen e vendlinlindjes se tij, Fane, ka zgjedhur te beje fushate elektorale ne lokalin e njohur si "lokali i Vellezerve Frroku" ku te pranishmeve ju jane ofruar pije falas nga e djathta.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara

14:44 Jun 15, 2015

Domgjon, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 1.61 Kms

Administrata publike ne fushate

08:23 Jun 16, 2015

Reps, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 16.25 Kms

Incident elektoral,tentohet te goditet me celular kandidati I ASHE-së.

12:25 Jun 14, 2015

Qendra e fshatit Shtiqen ne rrethin e Kukesit, 16.34 Kms

Provimi I gjuhes angleze,dekonspirohen kodet ne kembim të votave

21:27 Jun 04, 2015

Kukës, Shqipëria, 16.71 Kms

perdorimi i shkollave dhe investimi i drejtorave te zyrave arsimore ne shtabet elektorale.

17:07 May 15, 2015

Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 17.18 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM