I pa verifikuar

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara

14:44 Jun 15 2015 Domgjon, Mirditë, Lezhë, Shqipëria

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara
Përshkrimi
Kandidati i majte per Bashkine Rreshen Z. Ndrec Dedaj se bashku me militantin e partise se tij Besnik Paci organizojne koncert madheshtor ne Domgjon te Mirdites duke politizuar keshtu edhe inagurimin e rindertimit te Kishes se kesaj zone. Ne foto dallohet qarte kandidati per Bashkine i cili shfrytezon kete rast per te mbajtur fjalimet e tij elektorale.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara

16:02 May 21, 2015

Fane, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 1.61 Kms

Administrata publike ne fushate

08:23 Jun 16, 2015

Reps, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 15.29 Kms

perdorimi i shkollave dhe investimi i drejtorave te zyrave arsimore ne shtabet elektorale.

17:07 May 15, 2015

Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 16.23 Kms

Rreshen, perfundon procesi i votimit

20:57 Jun 21, 2015

Bashkia Rreshen, Shqipëria, 16.23 Kms

Fushe Arrez, Perdorim i Institucioneve per Fushaten Elektorale

15:24 May 20, 2015

Fushë-Arrëz, Pukë, Shkodër, Shqipëria, 17.73 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM