I pa verifikuar

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara

09:11 Jun 21 2015 Rubik, Mirditë, Lezhë, Shqipëria

Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara Shpenzime elektorale te ekzagjeruara
Përshkrimi
Kadidati i djathte per Bashkine Rreshen organizon festa pas takimeve te tij elektorale. Ne foto Gjergj Prenga ndodhet ne nje nga festat e organizuara prej tij se bashku me te rinjte e qytetit te Rubikut. Gjithe ky investim per fushaten elektorale te ish kryetarit te Komunes Fan per 8 vite!!!
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Festa me te rinjte ne kembim te votes

13:24 May 20, 2015

Rrëshen, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 7.69 Kms

administrata ne Fushate

21:50 May 19, 2015

Rrëshen, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 7.69 Kms

Bluzat e bardha braktisin detyren per miting.

21:59 May 19, 2015

Rrëshen, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 7.69 Kms

Keqperdorimi i administrates dhe sektorit publik

22:29 May 19, 2015

Rrëshen, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 7.69 Kms

Cenohet e drejta e votes dhe fshehtesia e saj

08:28 May 27, 2015

Rrëshen, Mirditë, Lezhë, Shqipëria, 7.69 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM