I pa verifikuar

Manipulim i kutive te votimit Berat

18:45 Jun 23 2015 Berat, Shqipëria

Përshkrimi
Kryetari i komunes Roshnik Petrit Fiska dt 21/06/2015 ora 19:10 ne fshatin Kostren ben terheqjen nga qendra e votimit dhe transportimin e kutive me automjetin e tij privat tip fuoristrad e zeze ne shkelje te cdo rregullore dhe me pretekstin se rruga ishte e veshtire per tu ngjitur automjeti i autorizuar. Per inroni te fatit po e njejta kuti dje ne procesin e numerimit rezultoi jo e rregullt pasi vulat nuk korespondonin. Ja video.
Besueshmëria: UP DOWN 1

Raporte plotësuese

Berat, Shoqërohet në polici kryetari i PD-së fshatit Mbolan

13:11 May 11, 2015

Berat, Shqipëria, 0 Kms

Berat, Punonjesit e administrates vendore ne fushate

11:28 May 14, 2015

Berat, Shqipëria, 0 Kms

Asistence sociale ne kembim te votave

18:04 May 12, 2015

Berat, Shqipëria, 0 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM