I pa verifikuar

Tension ne KZAZ 1, Malesine e Madhe

23:05 Jun 23 2015 Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria

Tension ne KZAZ 1, Malesine e Madhe Tension ne KZAZ 1, Malesine e Madhe Tension ne KZAZ 1, Malesine e Madhe Tension ne KZAZ 1, Malesine e Madhe
Përshkrimi
Situate e tensionuar ne Malesine e Madhe. Simpatizantet e forcave politike jane perplasur fizikisht me njeri-tjetrit. Brenda KZAZ nr.1 ka persona te armatosur.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Malesi e Madhe policia kontrolle prane perkrahesve te PD- se!

02:54 May 10, 2015

Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 0 Kms

Malesi e Madhe, Institucionet shteterore presion kunder bizneseve te kandidatit te PD-se

14:43 Jun 08, 2015

Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 0 Kms

Tension ne Malesine e Madhe. Bllokohet procesi

11:36 Jun 21, 2015

Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 0 Kms

Ministri Beqaj sebashku me deputetin Paulin Sterkaj fushate tek bluzat e bardha

15:50 May 26, 2015

Dedaj, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 12.07 Kms

Tension dhe dhune ne Koplik, Malesi e Madhe

03:30 Jun 24, 2015

Koplik, Malesi e Madhe, 23.04 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM