I pa verifikuar

Tension dhe dhune ne Fier

10:59 Jun 24 2015 Fier, 9301 - 9305, Shqipëria

Tension dhe dhune ne Fier
Përshkrimi
Ne KAZAZ 57 ne Fier, aty ku numerohen votat e 8 njesive administrative, ka patur konfilkte mes nje numeruesi te PS dhe disa vezhguesve te partive. Sherri ka ndodhur ne mesnate dhe ka shkaktuar demtimin e monitoreve dhe kamerave qe sherbejne per rregjistrimin e votave dhe shfaqjen e tyre per vezhguesit. Shkaqet nuk dihen por ajo qe mesohet eshte qe i demtuari ka shkuar ne urgjence ku ka marre ndihmen e pare. Perben habi fakti sesi jane larguar person e tjere qe kane marre pjese ne kete perleshje ku dihet se prezenca e policise ka qene e madhe ne ruajtjen e KZAZ.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Votim me fotokopje karte identiteti ne frakull

15:15 Jun 21, 2015

Fier, 9301 - 9305, Shqipëria, 0 Kms

Fier: Rradhet e krijuara nga vezhguesit e partive pengojne nisjen e numerimit

10:54 Jun 23, 2015

Fier, 9301 - 9305, Shqipëria, 0 Kms

Bashkia Fier vendos ne dispozicion mjetet e saj per kandidatin e majte Subashi

21:53 May 23, 2015

Fier, 9301 - 9305, Shqipëria, 0 Kms

Banga dhe karrige shkollash ne shtabin elektoral te Subashit

19:22 May 25, 2015

Fier, 9301 - 9305, Shqipëria, 0 Kms

Femijet, pjese e rendesishme e takimeve te Subashit

19:37 May 25, 2015

Fier, 9301 - 9305, Shqipëria, 0 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM