I pa verifikuar

Tensione ne KZAZ-ne nr 51,shahen dhe ofendohen anetaret e KZAZ-se

14:37 Jun 24 2015 Gramsh, Elbasan, Shqipëria

Tensione ne KZAZ-ne nr 51,shahen dhe ofendohen anetaret e KZAZ-se
Përshkrimi
Kur kane mbetur edhe dy kuti per tu numeruar per anetar keshilli ka nisur edhe tensioni ku nje kanditat per anetar keshilli ofendon dhe shan anetaret e KZAZ-se duke i akuzuar per vjedhje vote.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Grisen posterat e kanditates se partise socialiste znj.Luljeta Dollani

12:09 Jun 15, 2015

Gramsh, Elbasan, Shqipëria, 0 Kms

Fushate luksi,nuk kursehet asgje ne kembim te votes

15:04 Jun 17, 2015

Gramsh, Elbasan, Shqipëria, 0 Kms

Mitingu permbylles ne Gramsh,shume kengetare dhe humorist te njohur

14:43 Jun 19, 2015

Gramsh, Elbasan, Shqipëria, 0 Kms

Femijet tashme ne mode ne mitingjet elektorale

13:59 Jun 19, 2015

Gramsh, Elbasan, Shqipëria, 0 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM