I verifikuar

Vonesa dhe bllokime ne procesn i numrimit ne KZAZ 1!

23:31 Jun 24 2015 Kopliku, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria

Vonesa dhe bllokime ne procesn i numrimit ne KZAZ 1!
Përshkrimi
Akoma ska perfunduar numrimi i qendrave te votimit per kryetar bashkie ne ZAZ 1 ne qytetin e Malesise se Madhe, shkak jane bere nderprerjet. Perseri eshte nderprere procesi edhe pse brenda KZAZ ndodhen edhe 2 perfaqesues te KQZ.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

KZAZ nr.1 ne Malesi te Madhe komisjoner PS e LSI nuk paraqiten ne mbledhje, shkak kandidati i PSD

19:11 May 08, 2015

Kopliku, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 0 Kms

Malsi e Madhe bllokohet numerimi ne ZAZ 1 dhe 2

11:53 Jun 22, 2015

Kopliku, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 0 Kms

Tension dhe dhune ne Koplik, Malesi e Madhe

03:30 Jun 24, 2015

Koplik, Malesi e Madhe, 1 Kms

Ministri Beqaj sebashku me deputetin Paulin Sterkaj fushate tek bluzat e bardha

15:50 May 26, 2015

Dedaj, Malësi e Madhe, Shkodër, Shqipëria, 11.89 Kms

Kontrolle Ne Banesa Policia E Shkodres

16:36 Jun 17, 2015

Postribë, Shkodër, Shqipëria, 15.76 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM