I pa verifikuar

Janë të lirë por votojnë në burg

08:56 Jun 26 2015 Burgu i Kukesit,rruga Sule Elezi-Kukes

Janë të lirë por votojnë në burg
Përshkrimi
Të burgosur që votojnë në liri, por edhe qytetarë të lirë që votojnë në burg.Kjo e fundit ka ndodhur në Kukes, ku katër zgjedhes të lirë nga fshati Mamez I Kukesit kanë votuar në qelitë e burgut të ketij qyteti.Te kater keto persona kanë qenë të ndaluar nga policia per bllokim rrugesh dhe kundershtim të forcave të policisë, ku gjykata kishte vleresuar masen e sigurisë “Arrest me burg”per kater personat nga fshati Mamez.Kështuqë drejtoria e burgut në Kukes I kishte perfshirë ato në listat e zgjedhesve ku do të votonin në qendren e votimit në burg.Por Gjykata e Apelit në Shkoder ka liruar kater te paraburgosurit nga Mamezi.Por zgjedhesit e ketij fshati nuk kanë pranuar kurrsesi që të humbisnin rastin për të votuar.Kështuqë organizatoret e zgjedhjeve kanë qenë të detyruar qe kater personat nga Mamezi të kthehen në burg, por tashme per të votuar.Komisioneri në QV-në e burgut të Kukesit Ajet Cena tha per Za’lart se kater banoret e Mamezit deklaruan pas votimit se e kishin hedhur voten kunder qeverisë per shkak se I kishte burgosur padrejtesisht.
Besueshmëria: UP DOWN 0

Raporte plotësuese

Policia bashkiake hyn pa leje në qendren e votimit

14:10 Jun 21, 2015

Kopesht-çerdhe lagje nr.5 Kukes, 0.82 Kms

Posteri I PR-së në afersi të qendres votimit

14:22 Jun 21, 2015

Poliklinika ne lagjen nr.2 te qytetit Kukesit, 1.16 Kms

Kukes, prezantohet kandidati i majte, mbyllen zyrat e administrates

14:29 May 25, 2015

Pallati i Kultures "Hasan Prishtine ne sheshin "Skenderbej" Kukes, 2.61 Kms

Kukes, vjen Ilir Meta mbyllen shkollat

14:14 May 25, 2015

Pallati i Kultures "Hasan Prishtine ne sheshin "Skenderbej" Kukes, 2.68 Kms

Kukes, Perdoren nxenesit ne shkolla per te bere fushate per LSI

10:29 May 21, 2015

Kukës, Shqipëria, 4.34 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM