I verifikuar

Nje vote per nje pale bluxhinse, kupona falas me Logo LSI

18:35 May 12 2015 Shkodër, 4001-4007, Shqipëria

Përshkrimi
Ne shkoder zyrat e LSI po shperndajne kupona me logo LSI dhe vlere 5000 lek te reja. Me kete kupon terheq bluxhinse ne dyqanet e firmes Kroni Jeans. Kuponat Jane fotografuar dhe publikuar nga portal civitas.al
Besueshmëria: UP DOWN 1

Raporte plotësuese

Probleme ne KZAZ- ne 4

15:03 Apr 14, 2015

Shkodër, 4001-4007, Shqipëria, 0 Kms

Problem konstituimi i KZAZ-ve ne Shkoder

17:47 Apr 14, 2015

Shkodër, 4001-4007, Shqipëria, 0 Kms

Plackitet zyra e kandidates demokrate per bashkine Shkoder

14:12 May 19, 2015

Shkodër, 4001-4007, Shqipëria, 0 Kms

Popull i Varfer e Fushate e Pasur

12:33 May 20, 2015

Shkodër, 4001-4007, Shqipëria, 0 Kms

Shkoder, Bazhdari dhe Ademi fushate me institucionet

15:53 Jun 03, 2015

Shkodër, 4001-4007, Shqipëria, 0 Kms

Të drejtat © Albanian Institute of Science 2015 Powered by the USHAHIDI PLATFORM